
[kkratings]
حال روز این روزهای محرم 1399 و ویروس کرونا
- وحید حسینی
- آگوست 25, 2020
- 11:46 ق.ظ
- بدون ديدگاه
سال گذشته همین روزها اگر گذرتان به بازار تهران، خیابان 15 خرداد،خیابان ناصرخسرو، خیابان جمهوری و خیلی از اماکن پرتردد دیگر این شهر میرسید، در میان سیاهی پارچههای روی دیوارها و پرچمهای «باز این چه شورش است» که حاشیه ورودی دکانهای قدیمی بازار و مغازههای لوکس را سیاهپوش کرده بود، رونق کسب و کار را از رفت و آمد عابران پیاده احساس میکردید. خبری هم از ماسکهای سیاه و سفید روی صورتها نبود. ماسکهایی که حالا به تحمیل مهمان ناخوانده زمستان سال قبل از وسایل ملزوم و ضروری روزانه مان شده است.
از برکات وجود امام حسین و روزهای عزاداری همواره یک ماه قبل از آغاز ماه محرم و تا اربعین حسینی هزاران عزادار حسین مشغول فعالیت می شدند تا تکیه ها و هیئت ها را با شکوه تر از سال گذشته برگزار کنند. دیگ های نذری بدون ترس از ویروس و بیماری ناشناخته، شانه به شانه روی شعلههای گاز قرار میگرفتند و آشپزهای دستمال به سر، روی درهای دیگ برنج را با ذغال می پوشاندند.و دل کودکان کار سر چهارراه های شلوغ شهر به رسیدن ظرف های نذری در این شب های عزاداری همچنان خوش بود.
به هر میدان شهر و تکیه بزرگ هر محله در تهران که میرسیدید، از چند صدمتری مانده، دیگر به آسانی راه عبور پیدا نمیکردید. تا چشم کار میکرد زن و مرد و پیر و جوان با لباس های مشکی ایستاده بودند و گاهی شانه ای میلرزید یا فریاد یاحسینی به گوش میرسید.

با ورود ویروس کرونا به کشور از اسفند ماه گذشته، هزاران شغل درگیر این موضوع شد و به طبع آن هزاران شاغل را هم بی کار و خانه نشین کرد. به خصوص مشاغل آزاد که در طول یک سال فعالیت امیدشان به بازار ایام محرم بود. به دلیل رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی و رعایت فاصله توسط عزاداران تجمع ها کمتر و عزاداری ها به شکلی متفاوت تر برگزار می گردد. و این تفاوت در برگزاری مراسم ها تاثیر خود را بر بازارهای مختلف این ایام نیز گذاشته است. بازار پارچه فروشان، طبل و دهل و زنجیر و ادوات دسته ها، و از همه بیشتر بازار لوازم صوتی که بسیار تحت تاثیر این موضوع قرار گرفته اند و حال خوبی ندارد.
این روزها هم با تمام تلخی هایش تمام می شود. با فداکاری و تلاش کادر درمانی، پزشکان و پرستاران و … این روزها خواهد گذشت و روح زندگی دوباره در کالبد این شهر دمیده خواهد شد. دوباره تکیه عزاداری یزدیها و نخل برداریها برپا خواهد شد. و دوباره شاهد عزادارانی هستیم که دست بر شانههای هم گذاشته اند و بدون ماسک روی صورت، یا حسین میگویند و سینه میزنند. دوباره رونق به بازار کسب و کار بر خواهد گشت و لبخند گم شدهی روی صورت ها دوباره دیده خواهد شد. چرا که از قدیم گفته اند دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور!

وحید حسینی
مطالب اخیر مجله ماهگونی


آیا واقعا من به سیستم کنفرانس نیاز دارم؟ْ!
تا به حال شده در انتهای یک اتاق کنفرانس باشید و صدای مجری برنامه را نشنوید؟ یا برای اجرا و ارائه روی سن رفته باشید و یا زیر نگاه همکاران بی حوصله دورتادور میز در یک جلسه کاری، ناگهان میکروفن شما کار نکرده باشد؟


تفاوت صداگذاری و تدوین صدا چیست؟
تا حالا به این موضوع فکر فکر کردهاید که تفاوت این دستهبندی جوایز در چیست و داوران جشنوارههای سینمایی کدام بخش از یک فیلم را مورد بررسی قرار دادهاند و اینکه ممکن است یک فیلم در هردوی این رشتهها کاندیدای کسب جوایز شود.


آمپلی فایرها موضوع اختلاف بلندگوهای Passive و Active
همه بلندگوها، صرف نظر از تعداد درایورها، نوع قطب، و سایر مشخصات، در یکی از دو دسته Passive یا Activeقرار میگیرند و نحوه طبقه بندی آنها بستگی به رابطه آنها با آمپلیفایر دارد.


میکروفون یک بلندگوی برعکس!
میکروفونها در ظاهر با بلندگوها بسیار فرق میکنند بنابراین بیشتر مردم هرگز متوجه این موضوع نمیشوند که این دو چقدر به هم شباهت دارند!


ساختار بلندگوها چگونه است؟
ساختار بلندگوها تلفات گرمایی و توان تحویلی دیدیم که بازده بلندگو بازتاب مستقیم سیم پیچ متحرک که متعارفترین نوع بلندگوها